Fašnički vikend - Regulacija prometa

Slika PU_KK/Vijesti/2013/02/fašnik.1.300.gif

U sklopu obilježavanja Fašnika diljem županije održavati će se prigodne Fašenske manifestacije, u sklopu kojih će doći do privremenog zatvaranja prometa i to:

Foto: Pu koprivničko-križevačka  

U sklopu obilježavanja Fašnika diljem županije održavati će se prigodne Fašenske manifestacije, u sklopu kojih će doći do privremenog zatvaranja prometa i to: 

U subotu, 9. veljače, od 11 do 12 sati, poradi održavanja „Fašenske povorke“ u gradu Koprivnici biti će zatvorene slijedeće ulice: A. Starčevića od raskrižja s Ivanjskom ulicom do raskrižja s Trgom kralja Tomislava, dio Ulice Hrvatske branitelja od Trga kralja Tomislava do raskrižja s Ulicom I. Meštrovića, Ulica I. Meštrovića, Ulica Tarašćice, Ulica hrvatske državnosti, Florijanski trg i Zrinski trg. 

U subotu, 9. veljače, od 9.30 do 12 sati, te u nedjelju, 10. veljače, od 10 do 13 sati, poradi održavanja manifestacije „Križevački Fašnik“ biti će zatvoreni Trg J. J. Strossmayera, Trg A. Nemčića, Ulica I. Z. Dijankovečkog i dio Ulice F. Račkog od vatrogasnog doma do raskrižja s Potočkom ulicom u Križevcima. 

Zbog održavanja manifestacije „Fašenk v Kalnovcu“, u nedjelju, 10. veljače, od 13.30 do 17 sati, u Kalinovcu biti će zatvorene Dravska ulica od crkve do raskrižja s Ulicom M. Kaića i Kolodvorska ulica od crkve do raskrižja s Ulicom G. Karlovčana. 

U nedjelju, 10. veljačezbog održavanja manifestacije „Veliki rasinjski fašnik“ od 13.30 do 17 sati u Rasinji biti će zatvoreni Trg sv. Florijana, Ulica A. Palmovića, Ulica J. H. Rasinjanina, Ulica Gornji kraj i Ulica Baruna Inkeya. 

Tijekom privremenog zatvaranja javnih cesta, promet vozila odvijati će se obilaznim pravcima sukladno postavljenoj prometnoj signalizaciji. Molimo sve sudionike u prometu da poštuju postavljenu prometnu signalizaciju i pridržavaju se uputa policijskih službenika koji će poduzimati mjere osiguranja sudionika i posjetitelja rečenih manifestacija.



Stranica