Info-točka: Koprivnica

Slika /PU_KK/Vijesti/2020/01/15.1. info-točka PPrP.jpg

Policijski službenici Postaje prometne policije Koprivnica održali su info-točku u Koprivnici povodom proslave blagdana „Vincekovo“

Foto: Pu koprivničko-križevačka

U cilju povećanja stanja sigurnosti te sprečavanja događanja prometnih nesreća i stradavanja sudionika na prometnicama jučer, 14. siječnja, policijski službenici Postaje prometne policije Koprivnica održali su info točku u Koprivnici povodom proslave blagdana „Vincekovo“.
 
Prisutni su savjetovani da nakon konzumacije alkoholnih pića ne upravljaju svojim vozilom, da koriste institut dogovornog vozača ili usluge taksi-službe, kao i da ukoliko je moguće prenoće u vinogradima i slijedeći dan se upute kućama.
 
Prisutnim vozačima i ostalim građanima skrenuta je pozornosti na najavljenu prognozu vremena tijekom vikenda, da brzinu kretanja svojih vozila prilagode uvjetima na kolniku odnosno da na mokrim i klizavim kolnicima u uvjetima smanjene vidljivosti, smanje brzinu kretanja i povećaju razmak između vozila, da koriste sigurnosne pojaseve te da ne koriste mobitele i slične uređaje koji odvlače pozornost.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila