Info - točka u Guščerovcu

Slika PU_KK/Vijesti/2018/07/Guscer.JPG

U cilju poboljšanja stanja sigurnosti, sprječavanja događanja prometnih nesreća i stradavanja sudionika u četvrtak, 5. srpnja, na državnoj cesti broj 22 u Guščerovcu policijski službenici održali su info - točka na temu prometovanja mladih vozača, mopeda i motocikala, korištenja zaštitne kacige i sigurnosne sjedalice, te četiri ubojice u prometu (alkohol, brzina, pojas i mobitel).

Foto: PU koprivničko - križevačka

U cilju poboljšanja stanja sigurnosti, sprječavanja događanja prometnih nesreća i stradavanja sudionika u četvrtak, 5. srpnja,  na državnoj cesti broj 22 u Guščerovcu policijski službenici održali su info - točka na temu prometovanja mladih vozača, mopeda i motocikala, korištenja zaštitne kacige i sigurnosne sjedalice, te četiri ubojice u prometu (alkohol, brzina, pojas i mobitel).

Tom prilikom vozačima su dijeljeni leci pod nazivom „Uspori za 10!“, „Vaš život je predragocjen da biste ga utopili u alkoholu“, „Savjeti za smanjenje stradavanja vozača mopeda i motocikla“ te "Savjeti o sigurnom sudjelovanju u prometu na cesti", kao i ostali promidžbeni materijali.



Stranica