Info-točke: Koprivnica i Peteranec

Slika /ikone/info.tocka.ilust.JPG

Uz korisne savjete za sigurno kretanje na prometnicama, policijske službenice su građanima podijelile promidžbene materijale Policijske uprave i MUP-a

Foto: Pu koprivničko-križevačka

U cilju povećanja stanja sigurnosti djece i mladih u prometu, vozača bicikala i pješaka, te sprečavanja događanja prometnih nesreća i stradavanja sudionika na prometnicama, jučer, 9. srpnja, policijske službenice za preventivu Postaje prometne policije Koprivnica održale su info-točke u Koprivnici i Peterancu.

Djeci i mladima skrenuta je pozornost na obvezu korištenja reflektirajućih materijala tijekom noćnih sati i za vrijeme smanjene vidljivosti, obvezu korištenja zaštitne kacige te upravljanje tehnički ispravnim biciklom.

Također, roditelji su upućeni na pravilan prijevoz djece u motornim vozilima i da poštuju prometne propise, a posebno da prilagode brzinu kretanja vozila u zoni igrališta i parkova gdje se zadržavaju i igraju djeca.

Uz korisne savjete za sigurno kretanje na prometnicama, policijske službenice su građanima podijelile promidžbene materijale Policijske uprave i MUP-a.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila