Javni red i mir: Držanje životinja bez nadzora i tuča, svađa i vika

Slika /ikone/policija natpis.JPG

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena su dva prekršaja narušavanja javnog reda i mira – držanje životinja bez nadzora i tuča, svađa i vika u Koprivnici

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena su dva prekršaja narušavanja javnog reda i mira – držanje životinja bez nadzora i tuča, svađa i vika u Koprivnici.

Držanje životinja bez nadzora

Jučer, 31. kolovoza oko 17 sati, u Koprivnici u Ulici Čarda 56-godišnjak je bez nadzora držao svog psa, koji je istrčao na ulicu te napao 47-godišnjakinju i njezinog psa. Oštećena je lakše ozlijeđena, a protiv vlasnika psa će biti pokrenut prekršajni postupak.

Tuča, svađa i vika

Jučer, 31. kolovoza oko 20.20 sati, u Koprivnici na Trgu kralja Zvonimira u zgradi dvojica muškaraca starosti 25 i 45 godina su narušavali javni red i mir na način da su se fizički sukobili. Obojici počinitelja je izdana naredba o određivanju mjere opreza zabrane približavanja, uspostavljanja i održavanja veze na udaljenosti od 10 metara i protiv njih će biti pokrenut prekršajni postupak.
 

Pisane vijesti