Javni red i mir - Odavanje prosjačenju i svađa i vika

Slika /ikone/grb na rukavu.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena su tri prekršaja narušavanja javnog reda i mira – odavanje prosjačenju u Koprivnici i svađa i vika u Koprivničkim Bregima i Tremi

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena su tri prekršaja narušavanja javnog reda i mira – odavanje prosjačenju u Koprivnici i svađa i vika u Koprivničkim Bregima i Tremi.

Odavanje prosjačenju

Jučer, 16. kolovoza, oko 9 sati, u Koprivnici u Križevačkoj ulici na parkiralištu dvoje državljana Rumunjske ( 29-godišnjak i 30-godišnjakinja) narušavali su javni red i mir prosjačenjem novca od građana. Protiv počinitelja će biti pokrenut prekršajni postupak te im je izdana naredba o određivanju mjere opreza zabrane posjećivanja mjesta počinjenja prekršaja u trajanju od osam dana.

Svađa i vika

Jučer, 16. kolovoza oko 15 sati, u Koprivničkim Bregima 57-godišnjakinja je narušavala javni red i mir na način da je glasno vikala i raznim pogrdnim riječima vrijeđala 48-godišnjakinju. Protiv počiniteljice će biti pokrenut prekršajni postupak.  

Jučer, 16. kolovoza oko 16 sati, u mjestu Trema na dvorištu kuće 59-godišnjak je narušavao javni red i mir na način da je vikao i pogrdnim riječima vrijeđao susjedu. Protiv počinitelja će biti pokrenut prekršajni postupak.  
 

Pisane vijesti