Javni red i mir: Svađa i vika i drsko ponašanje

Slika /ikone/policija natpis2.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena su dva prekršaja narušavanja javnog reda i mira – svađa i vika u Drnju i naročito drsko i nepristojno ponašanje u Virju

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena su dva prekršaja narušavanja javnog reda i mira – svađa i vika u Drnju i naročito drsko i nepristojno ponašanje u Virju.  

Svađa i vika

Jučer, 9. svibnja u popodnevnim satima u Drnju 46-godišnjak je pod utjecajem alkohola od 3,06 promila narušavao javni red i mir na način da je glasno reproducirao muziku iz zvučnika. Osumnjičeni je uhićen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.

Naročito drsko i nepristojno ponašanje

Jučer, 9. svibnja oko 20.05 sati, u Virju na parkiralištu benzinske postaje 50-godišnjak je pod vidnim utjecajem alkohola (odbio alkotestiranje) fizički napao 39-godišnjaka udarivši ga više puta rukama po tijelu. Osumnjičeni je smješten u posebnu prostoriju policije do otrježnjenja i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak. Obojica muškaraca su zadobila lake tjelesne ozljede.   
 

Pisane vijesti