Javni red i mir - Svađe i vike i omalovažavanje i vrijeđanje policijskih službenika

Slika /ikone/grb na rukavu.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena su dva prekršaja svađe i vike i prekršaj omalovažavanja i vrijeđanja policijskih službenika

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena su dva prekršaja svađe i vike i prekršaj omalovažavanja i vrijeđanja policijskih službenika.

Svađe i vike

Jučer, 26. kolovoza oko 18.30 sati, na polju kod mjesta Mali Carevdar došlo je do narušavanja javnog reda i mira na način da je 61 – godišnjak fizički napao 30 –godišnjaka udarivši ga rukom u predjelu glave. 30 – godišnjak je liječničku pomoć odbio, a protiv 61 – godišnjaka će biti podnesen optužni prijedlog nadležnom prekršajnom odjelu općinskog suda i izdana mu je mjera opreza zabrane približavanja i uspostavljanja kontakta s 30 – godišnjakom osam dana.   

Danas, 27. kolovoza oko 00.10 sati, u Čepelovcu došlo je do narušavanja javnog reda i mira na način da je 24 – godišnjak glasno vikao i vrijeđao 18 – godišnjaka, udario ga rukom u predjelu glave, a potom rukom udario u vozilo 18 – godišnjaka. Protiv 24 – godišnjaka će biti podnesen optužni prijedlog nadležnom prekršajnom odjelu općinskog suda.    

Omalovažavanje i vrijeđanje policijskih službenika

Danas, 27. kolovoza oko 00.30 sati, u Svetom Ivanu Žabno u nadzoru cestovnog prometa prilikom policijskog postupanja 64 – godišnjak je pod utjecajem alkohola vrijeđao policijske službenike raznim pogrdnim riječima, uhićen je i protiv njega će biti podnesen optužni prijedlog nadležnom prekršajnom odjelu općinskog suda.  
 

Pisane vijesti