Javni red i mir: Tuča, svađa i vika i Omalovažavanje i vrijeđanje policijskih službenika

Slika /ikone/grb na rukavu.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena su dva prekršaja narušavanja javnog reda i mira u Đurđevcu i Koprivnici

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena su dva prekršaja narušavanja javnog reda i mira u Đurđevcu i Koprivnici.  

Tuča, svađa i vika

Danas, 26. ožujka oko 1.10 sati, u Đurđevcu u dvorištu obiteljske kuće dvojica 18-godišnjaka, 22 i 25-godišnjak su pod utjecajem alkohola narušavali javni red i mir na način da su se međusobno svađali, vikali i fizički sukobili. Osumnjičeni su odbili liječničku pomoć, uhićeni su, smješteni u posebnu prostoriju policije do otrježnjenja i protiv njih će biti pokrenut prekršajni postupak.

Omalovažavanje i vrijeđanje policijskih službenika

Danas, 26. ožujka oko 1.42 sati, u Koprivnici u Potočnoj ulici prilikom policijskog postupanja 41-godišnjak je pod vidnim utjecajem alkohola (odbio alkotestiranje) omalovažavao i vrijeđao policijske službenike raznim pogrdnim riječima. Osumnjičeni je smješten u posebnu prostoriju policije do otrježnjenja i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.
 

Pisane vijesti