Jučer na području Policijske uprave šest prometnih nesreća

Slika PU_KK/Vijesti/2011/10/PNKopr.Breginova.gif

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila teške a četiri osobe lake tjelesne ozljede, te pet prometnih nesreća u kojima je zabilježena samo materijalna šteta.

Foto: Pu koprivničko-križevačka 

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila teške a četiri osobe lake tjelesne ozljede, te  pet prometnih nesreća u kojima je zabilježena samo materijalna šteta. 

Prometna nesreća s ozlijeđenim osobama dogodila se jučer, 20. listopada, oko 14.05 sati u Koprivničkim Bregima u Ulici Matije Gupca gdje je vozač D.B. (1949) upravljao osobnim automobilom Kia koprivničkih reg. oznaka, u smjeru Koprivnice. Radi neprilagođene brzine čelno se sudario sa osobnim automobilom Citroen Xsara koprivničkih reg. oznaka, kojim je u suprotnom smjeru upravljala vozačica N.K. (1958).

U ovoj prometnoj nesreći vozač D.B. (1949) zadobio je teške tjelesne ozljede, dok je vozačica N.K. (1958) i troje maloljetnih  putnika (svi rođ. 1994) u njezinom vozilu zadobilo lake tjelesne ozljede. Vozač D.B. bio je pod utjecajem alkohola od 0,76 g/kg, dok je vozačici N.K. vađena krv i izuzet urin u Općoj bolnici Koprivnica. Protiv vozača D.B. podnijet je optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Koprivnici.  

Prometne nesreće s materijalnom štetom: 

Jučer, 20. listopada, oko 12.30 sati u Koprivnici na raskrižju Ulice Zlate Bartl i Ulice Miklinovec radi oduzimanja prednosti prolaska bočno su se sudarila dva osobna automobila. 

Oko 15.05 sati u Koprivnici u Ulici Donji Banovec radi vožnje na nedovoljnoj udaljenosti pri vožnji u slijedu sudarila su se dva osobna automobila. 

Oko 17 sati u Šemovcima u Ulici Stjepana Radića radi neprilagođene brzine osobni automobil je sletio van kolnika. 

Oko 17.10 sati u Križevcima na Trgu Sv. Florijana radi neprilagođene brzine osobni automobil je sletio van kolnika. Vozač je odbio alkotestiranje te je zadržan do otrježnjenja.

Noćas, 21. listopada, oko ponoći u Virju u Ulici Trnovec radi alkoholiziranosti vozača (1,66 g/kg) osobni automobil je sletio van kolnika. Vozač je zadržan do otrježnjenja.



Stranica