Jučer uhićena četiri vozača

Slika PU_KK/vijesti/2010/01/policija05.jpg

Jučer, 5. srpnja, uhićena su četiri vozača koji su počinili teže prometne prekršaje te su dovedeni prekršajnim sudovima na žurni prekršajni postupak.

Foto: Ilustracija

Jučer, 5. srpnja, uhićena su četiri vozača koji su počinili teže prometne prekršaje te su dovedeni prekršajnim sudovima na žurni prekršajni postupak.

Na Prekršajni sud u Đurđevcu doveden je 25 – godišnji vozač koji je oko 0.30 sati u Podravskim Sesvetama upravljao traktorom s neregistriranom prikolicom, pod utjecajem alkohola od 2,73 g/kg a uzrokovao je prometnu nesreću i napustio mjesto događaja. Kažnjen je novčanom kaznom od 9 000 kuna i zabranom upravljanja vozilima F kategorije šest mjeseci.

Također na Prekršajni sud u Đurđevcu doveden je 43 – godišnji vozač koji je u srijedu oko 22.30 sati u Đurđevcu upravljao automobilom pod utjecajem alkohola od 2,64 g/kg. Kažnjen je novčanom kaznom od 5 000 kuna i zabranom upravljanja vozilima B kategorije šest mjeseci.

Isto tako, na Prekršajni sud u Đurđevcu doveden je 29 – godišnji vozač koji je u srijedu oko 16.35 sati u Đurđevcu upravljao traktorom pod utjecajem alkohola od 2,60 g/kg. Kažnjen je novčanom kaznom od 24 700 kuna i zabranom upravljanja vozilima F kategorije šest mjeseci.

Na Prekršajni sud u Križevcima doveden je 34 – godišnji vozač koji je oko 0.20 sati u Križevcima upravljao traktorom pod utjecajem alkohola od 1,92 g/kg. Kažnjen je novčanom kaznom od 700 kuna, kaznom zatvora od 15 dana i zabranom upravljanja vozilima F kategorije šest mjeseci, te je predan u zatvor u Bjelovaru.
 



Stranica