Jučer uhićena tri vozača

Slika PU_KK/Vijesti/2013/02/kapa,palica.bmp

Foto: Ilustracija 

Jučer, 6 veljače, uhićena su tri vozača zbog težih prometnih prekršaja, odnosno upravljanja vozilima pod utjecajem alkohola, te su dovedeni na žurni prekršajni postupak kod nadležnih prekršajnih sudova. 

Na Prekršajni sud u Koprivnici doveden je 54 - godišnji vozač koji je u 8.15 sati u Koprivnici upravljao automobilom unatoč izrečenoj zabrani upravljanja vozilima B kategorije. Kažnjen je kaznom zatvora od 12 dana i predan u bjelovarski zatvor. 

Također, na Prekršajni sud u Koprivnici doveden je 63 - godišnji vozač koji je u utorak u 18 sati u Koprivnici upravljao automobilom pod utjecajem alkohola od 1,96 g/kg. Kažnjen je novčanom kaznom od 6 000 kuna i zabranom upravljanja vozilima B kategorije tri mjeseca. 

Na Prekršajni sud u Đurđevcu doveden je 62 - godišnji vozač koji je u utorak u 15.35 sati u Virju upravljao motokultivatorom pod utjecajem alkohola od 1,81 g/kg, bez položenog vozačkog ispita. Kažnjen je kaznom zatvora od pet dana, uvjetno na šest mjeseci, novčanom kaznom od 1 000 kuna i zabranom upravljanja vozilima A i M kategorije sedam mjeseci. 

Dobro je podsjetiti

Alkohol je jedan od najčešćih uzročnika stradavanja u prometu

Ako sjedate za volan, postoji samo jedan izbor – bez alkohola. Vaš život je predragocjen da biste ga utopili u alkoholu.



Stranica