Jučer uhićena tri vozača

Slika PU_KK/Vijesti/2013/09/alkohol čaša.bmp

Foto: Ilustracija

Jučer, 6. listopada, na Prekršajni sud u Koprivnici doveden je 56 – godišnji državljanin Slovenije koji je u 0.10 sati u Vlaislavu upravljao brzinom od 124 km/h, na mjestu gdje je brzina ograničena na 60 km/h. Kažnjen je novčanom kaznom od 3 600 kuna i zabranom upravljanja vozilima B kategorije u RH dva mjeseca.

Jučer je na Prekršajni sud u Koprivnici doveden i 25 – godišnji vozač koji je u subotu u 18.25 sati u Malim Grabičanima upravljao automobilom pod utjecajem alkohola od 2,47 g/kg. Kažnjen je kaznom zatvora od 15 dana, uvjetno na šest mjeseci, novčanom kaznom od 1 100 kuna i zabranom upravljanja vozilima B kategorije četiri mjeseca.

Također, na Prekršajni sud u Križevcima doveden je 31 – godišnji vozač koji je u 4.02 sati u Križevcima upravljao automobilom pod utjecajem alkohola od 1,82 g/kg. Kažnjen je novčanom kaznom od 5 100 kuna i zabranom upravljanja vozilima B kategorije četiri mjeseca.

 

Dobro je podsjetiti

Alkohol je jedan od najčešćih uzročnika stradavanja u prometu

Ako sjedate za volan, postoji samo jedan izbor – bez alkohola. Vaš život je predragocjen da biste ga utopili u alkoholu.


 



Stranica