Kontakt policajci sudjelovali na kreativnim radionicama

Slika PU_KK/Vijesti/2013/03/podravsko-sunce.1.300.gif

Foto: Pu koprivničko-križevačka 

U subotu, 16. ožujka, u COOR „Podravsko sunce“ održana je radionica „Hrabre majice“. Radionicu je u suradnji s Udrugom za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Koprivnica organizirala CISV Hrvatska koja djeluje u sklopu dječje međunarodne organizacije CISV International.

Na radionici su sudjelovali kontakt policajci Policijske postaje Koprivnica, koji su zajedno s djecom, roditeljima i članovima organizatora oslikavali majice, a čiji cilj je iskazivanje zajedništva i solidarnosti s osobama koje boluju od autizma i Downovog sindroma. 

Također, policijski službenici su sudjelovali i na kreativnoj radionici  Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Koprivnica, Klub „Latica“ gdje su s članovima kluba sudjelovali u oslikavanju vaza i lončanica tehnikom bojanja akrilnim bojama. 

Takvim druženjem kontakt policajci približili su se članovima udruga i njihovim djelatnicima kao i roditeljima, s ciljem poboljšavanja međusobne komunikacije i razvijanja međusobnog povjerenja za daljnju još bolju suradnju. 



Stranica