Koprivnica: Događaj na malonogometnom turniru

Slika /ikone/hauba policijska.JPG

Ozlijeđenom igraču je pružena liječnička pomoć u Općoj bolnici Koprivnica

Foto: Ilustracija

Jučer, 8. siječnja 2023. godine u 18.46 sati zaprimljena je dojava da je u dvorani Srednje škole u Koprivnici izbila tučnjava.

Dosad provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je jučer, 8. siječnja 2023. godine oko 18.45 sati u Sportskoj dvorani u Koprivnici na Trgu Slobode, za vrijeme odigravanja nogometne utakmice u sklopu malonogometnog turnira „PAN Zimska liga“, zbog igračke situacije na terenu prvo došlo do naguravanja između pripadnika suparničkih ekipa, da bi potom 18-godišnji igrač fizički nasrnuo na 17-godišnjeg igrača protivničke momčadi.

Ozlijeđenom igraču je pružena liječnička pomoć u Općoj bolnici Koprivnica, dok medicinska dokumentacija s točnim opisom i kvalifikacijom ozljeda još nije zaprimljena. Po zaprimanju liječničke dokumentacije policijski službenici će poduzeti potrebite mjere i radnje.

Također, utvrđeno je da je održavanje javnog okupljanja propisno prijavljeno Policijskoj postaji Koprivnica od organizatora Udruge za mali nogomet Koprivnica.

Nadalje, kako je provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da je u konkretnom slučaju došlo do međusobnog sukoba igrača za vrijeme održavanja sportskog natjecanja, odnosno nogometne utakmice, nisu utvrđeni elementi prekršaja iz domene Zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima i Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.
 

Pisane vijesti