Koprivnica: Dovršeno krim. istraživanje teške krađe i krađe

Slika PU_KK/vijesti/2010/01/policija05.jpg

Jučer, 24. studenoga, policijski službenici Policijske postaje Koprivnica dovršili su kriminalističko istraživanje nad hrvatskim državljaninom rođ. 1998. godine sa koprivničkog područja, radi sumnje u počinjenje kaznenog djela teške krađe provaljivanjem i krađe.

Foto: Ilustracija

Jučer, 24. studenoga, policijski službenici Policijske postaje Koprivnica dovršili su kriminalističko istraživanje nad hrvatskim državljaninom rođ. 1998. godine sa koprivničkog područja, radi sumnje u počinjenje kaznenih djela teške krađe provaljivanjem i krađe.

Osnovano se sumnja da je osumnjičenik u razdoblju od 5. do 7. studenoga u Koprivnici na gradskoj tržnici provalio u trgovinu i otuđio sokove i druge predmete, oštetivši vlasnika N.P. (1961.) za 500 kuna.

Isto tako, sumnja se da je u razdoblju od 17. do 19. studenog u Koprivnici iz podrumskih prostorija stambene zgrade u Ulici Antuna Nemčića otuđio bicikl te razni alat oštetivši vlasnika M.B. (1966.) za iznos od 4 000 kuna.

Poduzetim mjerama pronađen je dio otuđenih predmeta koji su vraćeni vlasnicima.

Poradi sumnje u počinjenje kaznenih djela Teška krađa i Krađa protiv osumnjičenog je podneseno posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Koprivnici.  



Stranica