Koprivnica: Izrađeni prigodni pokloni za obitelji poginulih i nestalih hrvatskih branitelja

Slika PU_KK/Vijesti/2013/12/udruge.kolaci.2.300.jpg

Foto: Pu koprivničko-križevačka 

U ponedjeljak, 9. prosinca, policijske službenice Policijske uprave koprivničko – križevačka, predstavnici Udruge roditelja poginulih hrvatskih branitelja, Udruge udovica poginulih hrvatskih branitelja, Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja, Udruge dragovoljaca i Veterana Domovinskog rata, te predstavnici HVIDR-e, svi s područja Koprivničko – križevačke županije, okupili su se u prostoru Obrtničke škole u Koprivnici, te u sklopu projekta Policijske uprave „DAN KAO SAN“, ostvarili aktivnosti. 

Naime u suradnji s Udrugama i Obrtničkom školom, ispečeni su kolači, napravljeni poklon paketi sa čestitkama i malim, prigodnim darovima, koji će biti uručeni obiteljima poginulih i nestalih hrvatskih branitelja. 

Kroz provedeno vrijeme, komunikaciju i druženje sa predstavnicima udruga, dogovorena je i buduća suradnja. Suradnja s Udrugama usmjerava se kroz senzibilizaciji javnog mnijenja na problematiku osoba koje su na bilo koji način okarakterizirane kao ranjive društvene skupine, odnosno one kojima je pomoć potrebna. Također, prema djeci, s istim ciljem, te prepoznavanja problema i reakciju na iste.



Stranica