Koprivnica: Održana 35. sjednica Savjeta za sigurnost prometa na cestama

Slika PU_KK/Vijesti/2015/12/kapa,palica.bmp

U ponedjeljak, 21. prosinca, u prostorijama Koprivničko-križevačke županije održana je 35. sjednica Savjeta za sigurnost prometa na cestama, na kojoj su prisustvovali predstavnici Koprivničko-križevačke županije, 

Foto: Ilustracija

U ponedjeljak, 21. prosinca, u prostorijama Koprivničko-križevačke županije održana je 35. sjednica Savjeta za sigurnost prometa na cestama, na kojoj su prisustvovali predstavnici Koprivničko-križevačke županije, Auto-kluba iz Koprivnice, Auto-moto kluba iz Križevaca, Hrvatskih cesta Poslovna jedinica Varaždin, Upravnog odjela za gospodarstvo, komunalne djelatnosti i međunarodnu suradnju Koprivničko-križevačke županije, Doma zdravlja iz Koprivnice, te policijske službenice Odsjeka za sigurnost cestovnog prometa Policijske uprave koprivničko-križevačke. 

Na sjednici je prihvaćen program rečenog Savjeta za 2016.g. i planirane aktivnosti za iduću godinu. Tijekom iduće godine aktivnosti rečenog savjeta i nadalje će biti usmjerene na poboljšanje cestovne i željezničke infrastrukture, sudjelovanje u provođenju različitih preventivno-represivnih akcija, praćenja stanja u cestovnom prometu i dr.                     

Prihvaćena je inicijativa voditeljice Odsjeka za sigurnost cestovnog prometa Mirele Škvorc o uspostavi suradnje sa Savjetom za mlade Koprivničko-križevačke županije i provedba zajedničkih preventivnih aktivnosti.



Stranica