Koprivnica: Održana info točka na temu sigurnog sudjelovanja u prometu

Slika PU_KK/Vijesti/2016/09/info točka.21.9.jpg

Kako Postaja prometne policije Koprivnica bilježi porast sveukupnog broja prometnih nesreća, prometnih nesreća s najtežim posljedicama i prometnih nesreća u kojima sudjeluju mladi vozači, danas 

Foto: Pu koprivničko-križevačka 

Kako Postaja prometne policije Koprivnica bilježi porast sveukupnog broja prometnih nesreća, prometnih nesreća s najtežim posljedicama i prometnih nesreća u kojima sudjeluju mladi vozači, danas, 21. rujna, policijske službenice za prometnu preventivu održale su u Koprivnici na Trgu Slobode info točku na temu „Alkohol, pješaci, biciklisti i mladi vozači“.

Info točka održana je s ciljem smanjenja broja prometnih nesreća te prometnih nesreća u kojima sudjeluju mladi vozači. Mladi vozači upozoreni su na negativan utjecaj alkohola i droge, prilikom vožnje motornih vozila ili bicikala.

Također, upozoreni su na njihovo neiskustvo u prometute te kako da povećaju svoju sigurnost. Isto tako pješaci su upozoreni na obavezu korištenja pješački staza i pješački prijelaza te koje su zakonske obaveze vezane za njih kada se kolnikom kreću prilikom smanjene vidljivosti i noću.



Stranica