Koprivnica: Osumnjičen za krađu i tešku krađu provaljivanjem

Slika /ikone/apolicajac i vozilo2.jpg

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe i teške krađe provaljivanjem protiv osumnjičenika je podnijeto posebno izviješće nadležnom državnom odvjetništvu

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Koprivnica dovršili su kriminalističko istraživanje nad osumnjičenim 66-godišnjakom s koprivničkog područja zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe i teške krađe provaljivanjem.

Sumnja se da je osumnjičeni između 25. i 27. siječnja, u Koprivnici u Ulici Gornji Banovec iz dvorišta obiteljske kuće otuđio dva bicikla od oštećene 46-godišnjakinje. Bicikli su pronađeni i bit će vraćeni vlasnici.
 
Nadalje, sumnja se da je osumnjičeni 24. siječnja u večernjim satima, u Koprivnici u Ulici Gornji Banovec provalio u spremište u sklopu garaže obiteljske kuće te otuđio četiri bicikla, usisivač, stolni sat i druge predmete od oštećenog 60-godišnjaka. Otuđeni predmeti su pronađeni i bit će vraćeni vlasniku.
 
Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe i teške krađe provaljivanjem protiv osumnjičenika je podnijeto posebno izviješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Pisane vijesti | Kaznena djela i zakon