Koprivnica: Policija prezentirala rad i opremu

Slika PU_KK/Vijesti/2014/04/dan.zupanije.4.300.jpg

Foto: Pu koprivničko-križevačka 

U sklopu obilježavanja Dana Koprivničko - križevačke županije, u subotu, 12. travnja na Zrinskom trgu u Koprivnici održan je prigodni program. Uz velik broj kulturnih i popratnih sadržaja, predstavljanje udruga s područja Koprivničko-križevačke županije, građanima je predstavljen i rad policijskih službenika Policijske uprave koprivničko-križevačke. 

Tom prigodom policijski službenici Interventne jedinice policije predstavili su rad policijskih službenika – ronioca i njihove opreme, a policijski službenici protueksplozijske zaštite građane su educirali o opasnostima koje vrebaju tijekom pronalaska minsko - eksplozivnih sredstava. 

Građani su također mogli registrirati svoje bicikle, što je 15 građana i učinilo. Ujedno su dobili korisne savjete kako se zaštiti od krađe bicikla. 

Također, građani su od strane policijske službenice Odsjeka za sigurnost cestovnog prometa upoznati sa pravilnim i sigurnim sudjelovanjem u prometu. Posebno zanimanje izazvao je materijal namijenjen većoj vidljivosti i sigurnijem kretanju pješaka i biciklista u prometu – bljeskalice za bicikle, reflektirajuće trake i krijesnice za pješake - medvjedići, koji su im tom prilikom i uručeni. Rečeni materijal nabavljen je u suradnji sa Savjetom za sigurnost prometa na cestama Koprivničko-križevačke županije.



Stranica