Koprivnica: Prijetio policijskim službenicima i 33 - godišnjaku

Slika /ikone/Policija2.jpg

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela prijetnji, protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu i predan je pritvorskom nadzorniku

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske uprave koprivničko – križevačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 46 - godišnjakom sa šireg koprivničkog područja, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela prijetnji.  

Sumnja se da je osumnjičeni u nedjelju, 18. kolovoza, oko 23.10 sati, u Koprivnici u Kolodvorskoj ulici prijetio riječima policijskim službenicima da će ugroziti njihov život, a koji je prethodno u Reki u Ulici Stjepana Radića prouzročio prometnu nesreću s materijalnom štetom, napustio mjesto događaja te je naknadno zatečen u Koprivnici u Zagrebačkoj ulici, gdje se nije zaustavio na znak policijskih službenika, već je naknadno zaustavljen u Kolodvorskoj ulici. Vozač je bio pod utjecajem alkohola 1,89 promila.
 
Također, sumnja se da je osumnjičenik 15. i 18. kolovoza, preko aplikacije društvene mreže prijetio 33 – godišnjaku s koprivničkog područja da će ugroziti njegov život i život njegove obitelji.  
 
Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela Prijetnji, protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu i predan je pritvorskom nadzorniku.
 

Priopćenja | Kaznena djela i zakon