Koprivnica: Radionica u sklopu projekta CIVITAS Dyn@mo

Slika PU_KK/Vijesti/2013/09/Civitas.300.gif

U srijedu, 18. rujna, od 10 do 12 sati, policijske službenice za preventivu u cestovnom prometu Postaje prometne policije Koprivnica i Službe policije razgovarale su s građanima grada Koprivnice na temu sudjelovanja osoba s invaliditetom u prometu

Foto: Pu koprivničko - križevačka  

U srijedu, 18. rujna, od 10 do 12 sati, policijske službenice za preventivu u cestovnom prometu Postaje prometne policije Koprivnica i Službe policije razgovarale su s građanima grada Koprivnice na temu sudjelovanja osoba s invaliditetom u prometu i sudjelovanja biciklima u prometu, a u sklopu projekta CIVITAS Dyn@mo koji se provodi u gradu Koprivnici. 

Od 12 do 14 sati, policijske službenice prisustvovale su radionici CIVITAS Dyn@mo, održanoj u Gradskoj vijećnici, na kojoj se govorilo o novom načinu prometnog planiranja koji se bazira na potrebama građana, efikasnim, jeftinim, sigurnim i zdravim gradskim prometom. 

Spomenuta radionica održana je u sklopu obilježavanja manifestacije „Europski tjedan kretanja 2013“ koji se održava od 16. do 22. rujna 2013.g.



Stranica