Koprivnica: Radni sastanak vezano uz projekt "Mladi i alkohol"

Slika PU_KK/Vijesti/2013/01/sastanak.mladi-i-alkohol.30.gif

U Zavodu za javno zdravstvo Koprivničko - križevačke županije, Centru za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnika, u srijedu, 30. siječnja, održan je sastanak radne skupine, a vezano uz Programa smanjenja štetne upotrebe i posljedica uzrokovanih alkoholom.

Foto: Pu koprivničko-križevačka 

U Zavodu za javno zdravstvo Koprivničko - križevačke županije, Centru za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnika, u srijedu, 30. siječnja, održan je sastanak radne skupine, a vezano uz Program smanjenja štetne upotrebe i posljedica uzrokovanih alkoholom. 

Radnom sastanku prisustvovali su ravnatelj Opće bolnice Koprivnica, voditeljica HBO-a Opće bolnice Koprivnica, načelnik Policijske postaje Koprivnica sa suradnicima, socijalni radnik i pravnik CZSS - a Koprivnica, ravnateljica Zavoda za javno zdravstvo, socijalni radnik i voditelj Centra za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnika. 

Na radnom sastanku dogovoren je protokol postupanja u slučajevima kada se na HBO - u Opće bolnice zaprimi osoba mlađa od 18 godina, a u cilju evidentiranja i rješavanja problema prekomjerne konzumacije alkohola od strane mladih.



Stranica