Koprivnica: Sumnja se da su trojica maloljetnika počinila kaznena djela teške krađe provaljivanjem

Slika /ikone/policija.jpg

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teške krađe prema osumnjičenicima će biti podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, dok će dvojica maloljetnika biti u zakonskom roku predana pritvorskom nadzorniku

Foto: Ilustracija

Teške krađe provaljivanjem
 
Policijski službenici Policijske postaje Koprivnica dovršili su kriminalističko istraživanje prema trojici maloljetnika s koprivničkog područja za koje se sumnja da su jučer, 12. siječnja u ranim jutarnjim satima u Koprivnici u Ulici Đure Estera na prostoru gradske tržnice provalili u drveni objekt (kučica namijenjenu za igru djece) iz kojeg nisu ništa otuđili te ušli u objekt (kiosk za prodaju pekarskih proizvoda) iz kojeg su otuđili registar kasu s novčanim pologom od više desetaka eura, a koju registar kasu su naknadno odbacili, a novac otuđili.   

Također, sumnja se da su maloljetnici tijekom noći 12. siječnja u Koprivnici u Kolodvorskoj ulici u prostoru željezničkog kolodvora provalili u samoposlužni aparat za tople napitke i otuđili metalnu kasu s novcem vrijednosti više desetaka eura.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teške krađe prema osumnjičenicima će biti podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, dok će dvojica maloljetnika biti u zakonskom roku predana pritvorskom nadzorniku.
 

Pisane vijesti | Kaznena djela i zakon