Koprivnica: U prometnoj nesreći pješakinja teško ozlijeđena

Zbog neprilagođene brzine na obilježenom pješačkom prijelazu prednjim djelom vozila udario je u pješakinju rođenu 1973.g., koja je prelazila kolnik preko obilježenog pješačkog prijelaza.


Foto: Ilustracija 
 
U petak, 4. siječnja, oko 16.35 sati u Koprivnici vozač rođen 1943.g. upravljao je osobnim automobilom Audi koprivničke registracijske oznake u smjeru zaobilazne ceste. Zbog neprilagođene brzine na obilježenom pješačkom prijelazu prednjim djelom vozila udario je u pješakinju rođenu 1973.g., koja je prelazila kolnik preko obilježenog pješačkog prijelaza.

U ovoj prometnoj nesreći pješakinja je zadobila teške tjelesne ozljede. Vozač nije bio pod utjecajem alkohola. u Općoj bolnici Koprivnica vozaču i pješakinji vađena je krv i izuzet urin radi utvrđivanja prisutnosti alkohola u organizmu. Po zaprimanju liječničke dokumentacije slijedi podnošenje odgovarajućih pismena nadležnom državnom odvjetništvu.

Zbog obavljanja očevida od 17 do 18.10 sati za sav promet je bio zatvoren dio Starogradske ulice, a promet se odvijao obilaznim ulicama (ulice Cinderišće - I.Hiršla- S. Sulimanovića).


Stranica