Koprivnica: Zabilježena dva prekršaja narušavanja javnog reda i mira

Slika /ikone/grb na rukavu.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena su dva prekršaja narušavanja javnog reda i mira svađom i vikom u Koprivnici

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena su dva prekršaja narušavanja javnog reda i mira svađom i vikom u Koprivnici.

Jučer, 31. siječnja oko 15.15 sati, u Koprivnici na Radničkoj cesti u ugostiteljskom objektu 79-godišnjak je pod utjecajem alkohola od 1,50 promila narušavao javni red i mir na način da je uznemiravao službujuću konobaricu te fizički nasrnuo na zaštitara trgovačkog centra. U događaju nije bilo ozlijeđenih osoba, osumnjičeni je smješten u posebnu prostoriju policije do otrježnjenja, protiv njega će biti podnijet optužni prijedlog nadležnom prekršajnom odjelu općinskog suda te mu je izdana naredba o određivanju mjere opreza zabrane posjećivanja ugostiteljskog objekta osam dana.

Jučer, 31. siječnja oko 17.30 sati, u Koprivnici u Ulici Miroslava Krleže u prostoru objekta 61-godišnjakinja je narušavala javni red i mir na način da je raznim pogrdnim riječima vrijeđala 25-godišnjakinju. Protiv osumnjičene će biti podnijet optužni prijedlog nadležnom prekršajnom odjelu općinskog suda.
 

Pisane vijesti