Koprivnički Bregi: Općinski dužnosnici i prometni policajci dijelili reflektirajuće prsluke

Slika PU_KK/Vijesti/2012/03/BregiPrsluci.jpg

Foto: Pu koprivničko - križevačka

Tijekom veljače ove godine policijski službenici za preventivu Postaje prometne policije Koprivnica pokrenuli su inicijativu spram općina usmjerenu na poduzimanje preventivnih mjera i aktivnosti u cilju smanjenja stradavanja vozača bicikla i pješaka.

Predstavnici Općine Koprivnički Bregi predvođeni načelnikom Mariom Hudić uključili su se na način da su osigurali dvedesetak reflektirajućih prsluka te su ih u nedjelju, 18. ožujka, u popodnevnim satima nakon završetka Sv. misa u Glogovcu i Koprivnički Bregi, dijelili svojim mještanima. 

U podjelu prsluka uključili su se i prometni policajci koji su mještanima skrenuli pozornost na obvezu korištenja reflektirajućih prsluka ili reflektirajuće biciklističke opreme tijekom vožnje na biciklu u noćnim satima te u uvjetima smanjene vidljivosti.

Pozivamo i ostale općine s područja djelovanja Postaje prometne policije Koprivnica da podrže ovaj pozitivan primjer Općine Koprivnički Bregi te da se u okviru svojih mogućnosti uključe u provođenje preventivnih aktivnosti  s ciljem povećanja sigurnosti prometa.



Stranica