Kriminalitet: Iz montažnog objekta otuđili brusilice, katalizatore i druge predmete

Slika /ikone/Provale.jpg

Policijski službenici Policijske postaje Križevci dovršili su kriminalističko istraživanje nad  21 i 22 - godišnjakom sa šireg križevačkog područja, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teške krađe provaljivanjem

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Križevci dovršili su kriminalističko istraživanje nad  21 i 22 - godišnjakom sa šireg križevačkog područja, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teške krađe provaljivanjem.

Sumnja se da su osumnjičeni između 16. i 17. travnja, u Bojnikovcu provalili u montažni objekt iz kojeg su otuđili katalizatore, autodizalicu, dvije brusilice i dr., oštetivši vlasnika za više tisuća kuna.
 
Izvršenom pretragom kuće i drugih prostorija kod 22-godišnjeg osumnjičenika pronađena je manja količina droge marihuane koja je oduzeta.
   
Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teške krađe, protiv osumnjičenih je podneseno posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu. Također, protiv 22-godišnjeg osumnjičenika će biti podnesen optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu.

Pisane vijesti | Kaznena djela i zakon