Kriminalitet: Oštećenje tuđe stvari, omogućavanje trošenja droge i teška tjelesna ozljeda u pokušaju

Slika /ikone/krim policija.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježeno oštećenje tuđe stvari, omogućavanje trošenja droge i teška tjelesna ozljeda u pokušaju

Foto: Ilustracija

Oštećenje tuđe stvari
 
Između 20. srpnja i 29. kolovoza, u Križevcima u Obrtničkoj ulici nepoznati počinitelj je oštetio brave na ulaznim vratima obiteljske kuće te na ulaznim vratima vikend objekta u Gornjoj Brckovčini, oštetivši vlasnika za više tisuća kuna. Policija traga za počiniteljem. 
 
Omogućavanje trošenja droge
 
Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 22 – godišnjak sa šireg koprivničkog područja dao na uživanje drogu marihuanu drugoj osobi. Protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.
 
Teška tjelesna ozljeda u pokušaju
 
Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je osumnjičeni 22 – godišnjak sa šireg koprivničkog područja, 30. kolovoza, u noćnim satima u Koprivnici u Frankopanskoj ulici metalnom šipkom udario u predjelu glave oštećenog 34 – godišnjaka, koji je zadobio lakše tjelesne ozljede. Protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.     
 

Pisane vijesti | Kaznena djela i zakon