Kriminalitet: Prijetnja, Nametljivo ponašanje i Teška krađa

Slika /ikone/apolicajac i vozilo2.jpg

U protekla 24 sata zabilježena su četiri kaznena djela

Foto: Ilustracija

Prijetnja

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je osumnjičeni 67-godišnjak s koprivničkog područja prijetio riječima oštećenoj 45-godišnjakinji i njoj bliskoj osobi da će ugroziti njihov život. Protiv osumnjičenika je podneseno posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.
 
Prijetnja i Nametljivo ponašanje

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je osumnjičeni 68 – godišnjak sa šireg koprivničkog područja prijetio riječima oštećenoj 62-godišnjakinji da će ugroziti njezin život. Također, sumnja se da je osumnjičeni unazad godinu dana uhodio i s oštećenom pokušavao uspostaviti neželjene kontakte. Protiv osumnjičenika je podneseno posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu i predan je pritvorskom nadzorniku.
 
Teška krađa na osobito drzak način
 
Jučer, 1. srpnja u poslijepodnevnim satima, nedaleko Svetog Petra Orehovca u dvorištu obiteljske kuće nepoznata muška osoba odvlačila je pažnju ukućanima dok je druga nepoznata muška osoba iz kuće otuđila novac, oštetivši vlasnika za više stotina eura. Policijski službenici provode kriminalističko istraživanje.
 

Pisane vijesti | Kaznena djela i zakon