Kriminalitet: Zabilježeno 10 kaznenih djela

Slika /ikone/grb.krim.jpg

Na području Policijske uprave zabilježeno 10 kaznenih djela

Foto: Ilustracija

Na području Policijske uprave zabilježeno 10 kaznenih djela. Izdvajamo:
 
Krađe
 
Između 5. i 8. travnja, u vinogradu u blizini Rasinje nepoznati počinitelj je ispred vikend objekta otuđio četiri inox stupa, oštetivši vlasnika za više stotina kuna. Policija traga za nepoznatim počiniteljem i otuđenim predmetima.  
 
Između 10. i 11. travnja , u Vlaislavu nepoznati počinitelj je iz otključanog  traktora otuđio nekoliko tisuća kuna i osobne dokumente. Policija traga za nepoznatim počiniteljem i otuđenim novcem i dokumentima.
 
Teška krađa provaljivanjem
 
Između 10. i 11. travnja, u Đurđevcu u poslovnom prostoru nepoznati počinitelj je provalio u zamrzivač iz kojeg je otuđio hranu. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.  
 
Oštećenje tuđe stvari
 
Između 10. i 13. travnja, nedaleko mjesta Novi Glog nepoznati počinitelj je oštetio lovačku čeku. Točna materijalna šteta biti će poznata po zaprimanju odštetnog zahtjeva. Policija traga za počiniteljem.   
 
Teška tjelesna ozljeda
 
Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je osumnjičeni 35 – godišnjak sa šireg koprivničkog područja u nedjelju, 12. travnja, oko 15 sati, u Vlaislavu na ulici pod utjecajem alkohola 1,41 promil motornom pilom udario dva puta 23 – godišnjaka sa šireg koprivničkog područja, nanijevši mu teške tjelesne ozljede. Protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu. 

Pisane vijesti | Kaznena djela i zakon