Kriminalitet: Zabilježeno šest kaznenih djela

Slika /ikone/krim policija.jpg

Zabilježeno šest kaznenih djela

Foto: Ilustracija

Na području policijske uprave zabilježeno je šest kaznenih djela.
 
Teške krađe provaljivanjem
 
U četvrtak, 10. listopada, u Križevcima u Ulici Petra Zrinskog nepoznati počinitelj je provalio u stan iz kojeg nije ništa otuđio. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.
 
Tijekom 10./11. listopada, u Donjem Fodrovcu nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu iz koje je otuđio cigarete. Materijalna šteta bit će poznata po zaprimanju odštetnog zahtjeva. Policija traga za nepoznatim počiniteljem i otuđenim predmetima.
 
Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je osumnjičeni 19 – godišnjak sa šireg koprivničkog područja, u petak 11. listopada, oko 22.45 sati u Selnici Podravskoj provalio u trgovinu te otuđio alkoholna pića i cigarete. Osumnjičenog su nedaleko trgovine zatekli policijski službenici. Materijalna šteta bit će poznata po zaprimanju odštetnog zahtjeva. Protiv osumnjičenog slijedi podnošenje kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu.
 
Između 11. i 12. listopada u Hlebinama u Ulici bana Josipa Jelačiča nepoznati počinitelj je provalio u ugostiteljski objekt iz kojeg je otuđio novac, oštetivši vlasnika za nekoliko stotina kuna. Policija traga za nepoznatim počiniteljem i otuđenim novcem.
 
Oštećenje tuđe stvari
 
Između 20. i 27. rujna u Đurđevcu na Trgu Sv. Jurja, nepoznati počinitelj je razbio tri bočna stakla na autobusnom stajalištu, oštetivši vlasnika za nekoliko tisuća kuna. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.
 
Krivotvorenje isprave
 
Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je osumnjičeni 32 – godišnjak s križevačkog područja u kupoprodajnom ugovoru krivotvorio potpis oštećene 34 – godišnjakinje te prodao motocikl koji je njezino vlasništvo. Protiv osumnjičenog je podneseno posebno izviješće nadležnom državnom odvjetništvu.
 
 

Pisane vijesti | Kaznena djela i zakon