Križevci: Dani tehničke ispravnosti vozila

  • Slika /PU_KK/Vijesti/2019/11/dani t.i. kž (2).JPG
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Prisutni su educirani o važnosti otklanjanja neispravnosti na vozilima i korištenju propisane zimske opreme na vozilima, a dijeljeni su i promidžbeni materijali

Foto: PU koprivničko-križevačka

Jučer, 27. studenoga, od 10 do 12 sati policijski službenik za sigurnost i preventivu cestovnog prometa Policijske postaje Križevci u suradnji sa djelatnicima „Auto-moto kluba Križevci“ održao je info-točku u Stanici za tehnički pregled vozila u Križevcima na temu preventivno-sigurnosne akcije „Dani tehničke ispravnosti vozila 2019.“, a koja se provodi u vremenskom periodu od 25. studenoga do 30. studenoga 2019. godine.  
 
Cilj provođenja ove akcije je potaknuti što veći broj vozača i vlasnika vozila na preventivnu kontrolu tehničke ispravnosti vlastitog vozila kako bi utvrđivanjem nedostataka otklonili mogućnost prometne nesreće uzrokovane tehničkom neispravnošću vozila.
 
Tijekom održavanja info-točke u Stanici za tehnički pregled vozila zbog obavljanja besplatnog tehničkog pregleda pristupilo je šest vozača osobnih automobila, dok je od početka trajanja akcije pristupilo 85 vozača raznih vrsta motornih vozila.
 
Prisutni su educirani o važnosti otklanjanja neispravnosti na vozilima i korištenju propisane zimske opreme na vozilima, a dijeljeni su i promidžbeni materijali.
 

Pisane vijesti | Društvo i zajednica