Križevci: Najava pojačanog nadzora kretanja biciklista i pješaka

Slika PU_KK/Vijesti/2016/03/kapa,palica.bmp

U cilju sprečavanja događanja prometnih nesreća u kojima sudjeluju vozači bicikala i pješaci, Policijska postaja Križevci će u srijedu, 10. kolovoza, na području Grada Križevaca provesti pojačani nadzor kretanja biciklista i pješaka. 

Foto: Ilustracija

U cilju sprečavanja događanja prometnih nesreća u kojima sudjeluju vozači bicikala i pješaci, Policijska postaja Križevci će u srijedu, 10. kolovoza, na području Grada Križevaca provesti pojačani nadzor kretanja biciklista i pješaka.

Pozivamo navedene sudionike da se u prometu ponašaju odgovorno i da poštuju prometna pravila i prometne propise, prevenstveno radi vlastite sigurnosti, a potom i sigurnosti drugih sudionika u prometu.

Ovim putem pozivamo i vozače da poštuju ograničenja brzine kretanja vozila i da tijekom vožnje održavaju razmak između vozila. Također, da u zonama pješačkih prijelaza ne pretječu druga vozila, te da poštuju pravo prvenstva prolaska pješaka preko obilježenog pješačkog prijelaza, u cilju izbjegavanja  događanja prometnih nesreća s najtežim posljedicama.



Stranica