Križevci: Najava preventivne akcije "Sigurno u školu"

Slika /PU_KK/Vijesti/2019/09/hak.kz.3.JPG

Preventivna akcija "Sigurno u školu" održat će se u subotu, 14. rujna u Križevcima

Foto: Ilustracija

Tradicionalno početkom školske godine,  u subotu, 14. rujna, od 9 do 11 sati u Križevcima na Trgu J. J. Strossmayera održava se prometno-preventivna akcija „Sigurno u školu“ kako bi se roditelje, vozače i djecu pripremilo za pravilno sudjelovanje u prometu.
 
Ovom prilikom svoje vještine pokazati će djeca iz dječjih vrtića „Zraka sunca“, „Sveti Josip“, „Čarobna šuma“, „Križevci“ i COOR-a kao i učenici prvih razreda, a dolaskom na cilj biti će im uručeni prigodni pokloni dok će njihovi roditelji dobiti edukativne brošure o sigurnom sudjelovanju u prometu.
 
Također će policijski službenici Policijske postaje Križevci prezentirati sredstva i uređaje koje koriste u svakodnevnom radu i održati info-točku na temu sigurnog sudjelovanja djece, pješaka, biciklista, mopedista i motociklista u prometu, poštivanja ograničenja brzine kretanja vozila, upravljanja vozilima pod utjecajem alkohola, korištenja sigurnosnog pojasa i mobitela kojom prilikom će biti dijeljeni informativni letci i promidžbeni materijal.
 
 

Pisane vijesti | Promet i vozila