Križevci: Održana moto utrka

Slika PU_KK/Vijesti/2013/07/moto.utrka.2.300.gif

Foto: Pu koprivničko-križevačka  

U nedjelju, 30. lipnja, od 14 sati,  u Križevcima na stazi "Gornji grad" u organizaciji Motociklističkog kluba "Križevci" održana je moto utrka pod nazivom "Nagrada Križevaca 2013. godine", na kojoj je bilo nazočno oko 2 000 posjetitelja. 

Na mjestu održavanja sportske priredbe, policijski službenici za prometnu preventivu Policijske postaje Križevci, postavili su info punkt s promidžbenim materijalima koji se prvenstveno odnosio na prometovanje motocikala i mopeda u prometu sa naglaskom na njihovo stradavanje. 

Za istaknuti je  da se na rečenom sportskom takmičenju nalazio veliki broj posjetitelja koji su pristigli motociklima iz raznih dijelova države. Također, na području djelovanja Policijske postaje Križevci nisu zabilježene prometne nesreće  u kojima su sudjelovali vozači motocikala i mopeda. 

Ovakve i druge aktivnosti poduzimaju se  u cilju podizanja  prometne kulture na višu razinu sa željom da se na taj način pokuša smanjiti broj nesreća u kojima sudjeluju  rečene skupine sudionika u prometu.



Stranica