Križevci: Održana sjednica Vijeća za prevenciju

Slika /PU_KK/Vijesti/2019/02/sastanak.kz.JPG

Prisutni su upoznati sa stanjem sigurnosti na području Policijske postaje Križevci, s posebnim osvrtom na Grad Križevci za 2018. godinu, te naglaskom na događanja kaznenih djela


Foto: Pu koprivničko-križevačka
 

U utorak, 5. veljače, u velikoj vijećnici Grada Križevaca održana je sjednica Vijeća za prevenciju Grada Križevaca na kojoj su bili prisutni ovlašten za obavljanje poslova načelnika Krešimir Sokać, policijski službenik za sigurnost i preventivu cestovnog prometa Matija Švagelj, zamjenik gradonačelnika Danijel Šaško, pročelnik Upravnog odjela za odgoj, obrazovanjem kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i turizam Sandro Novosel, te predstavnica Udruge HERA Križevci.  

Prisutni su upoznati sa stanjem sigurnosti na području Policijske postaje Križevci, s posebnim osvrtom na Grad Križevci za 2018. godinu, te naglaskom na događanja kaznenih djela, prekršaja narušavanja javnog reda i mira, prekršaja nasilničkog ponašanja u obitelji, te prometnih nesreća, kao i ostvarene preventivne i represivne aktivnosti u cestovnom prometu i nastavak rada Prometne jedinice mladeži.



Stranica