Križevci: Okupljanje motociklista i biciklista

Slika PU_KK/Vijesti/2013/05/NajVozKz_300.jpg

Foto: Pu koprivničko - križevačka

Jučer, 1. svibnja, u organizaciji Policijske postaje Križevci, Grada Križevci i župe Pohod Blažene Djevice Marije u Cirkveni, a povodom početka nove motociklističke i biciklističke sezone, održano je druženje ovih sudionika u prometu. Na ovom druženju proglašeni su  naj vozači motocikala, mopeda i bicikala za prethodnu sezonu, te su im uručene prigodne ali i vrijedne nagrade i priznanja.

Okupilo se dvjestotinjak vozača motocikala i mopeda, te stotinjak vozača bicikala koji su skrenuli pozornost na sebe kratkom vožnjom kroz grad. Povorke su osiguravali policijski službenici na motociklima, te  kontakt policajci sa službenim biciklima.

Nakon proglašenja naj vozača sudionici su u Perivoju ratnika položili vijenac u čast poginulih branitelja, te su organizirano krenuli u Cirkvenu, gdje je u crkvi Pohod Blažene Djevice Marije  velečasni Ivan Novak obavio posvećenje svih vozila.

Veliki broj sudionika druženja dao je podršku takvom okupljanju, te je  time izražena i želja za što manjim stradavanjima u prometnim nesrećama, a upućena je i poruka  „Kaciga glavu čuva“. 



Stranica