Križevci: Policija na roditeljskom sastanku prvašića

Slika PU_KK/Vijesti/2012/09/PNZKz1.9.jpg

Početkom školske godine, a temeljem akcije „Poštujte naše znakove“, policijski službenici Policijske postaje Križevci poduzimaju niz radnji s ciljem pripreme roditelja, vozača i djece za sigurno sudjelovanje u prometu na cestama.

Foto: Pu koprivničko - križevačka

Početkom školske godine, a temeljem akcije „Poštujte naše znakove“, policijski službenici Policijske postaje Križevci poduzimaju niz radnji  s ciljem pripreme roditelja, vozača i djece za sigurno sudjelovanje u prometu na cestama.

Tako su policijski službenici nazočni na svim roditeljskim sastancima, a posebice gdje su u pitanju roditelji prvašića, koji po prvi puta samostalno sudjeluju u cestovnom prometu. Roditeljima se upućuju korisni savjeti vezani za sigurnost djece u prometu.

Jedan od takvih sastanaka održan je i u subotu, 1. rujna, u Osnovnoj školi „Ljudevit Modec“  u Križevcima, gdje je bilo nazočno stotinjak roditelja s nastavnicima. Ovakav pristup policije je ocijenjen  kao odličan vid suradnje te su prepoznati uloženi napori u cilju sigurnosti djece u prometu.



Stranica