Križevci: Sudjelovanje policije na 22. Obrtničkom i gospodarskom sajmu

  • Slika
  • Slika
  • Slika

U Križevcima je održan 22. Obrtnički i gospodarski sajam koprivničko-križevačke županije na kojem su kao i svake godine do sada sudjelovali policijski službenici

Foto: PU koprivničko - križevačka

Proteklog vikenda, od 8. do 10. studenoga, u Križevcima u sportskoj dvorani održan je 22. Obrtnički i gospodarski sajam koprivničko-križevačke županije na kojem su kao i svake godine do sada sudjelovali policijski službenici PP Križevci.
 
Uz niz savjeta kako sigurno sudjelovati u prometu, predstavljen je preventivno-represivni rad policije kao dio policijske opreme. Posjetitelji su upoznati sa načinom vršenja očevida prometnih nesreća kao i sa opremom koja je za to potrebna, dok su policijski službenici odgovarali na pitanja zainteresiranih posjetitelja i iste educirali o štetnostima i posljedicama upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola vezano uz proslavu „Martinja“.
 
Zainteresiranim posjetiteljima dijeljeni su promotivni materijali, a mogli su isprobati i simulator motocikla marke „Honda“, što je posebno oduševilo mlađe posjetitelje sajma. 
 

Pisane vijesti | Društvo i zajednica