Križevci: U dvije prometne nesreće materijalna šteta kao jedina posljedica

Slika /ikone/policija natpis4.JPG

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom

Foto: Ilustracija

Jučer, 22. veljače, oko 13.35 sati, u Križevcima u Koruškoj ulici 18-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Golf križevačke registarske oznake u smjeru Zagrebačke ulice. Uslijed neprilagođene brzine prednjom stranom vozila udarila je u bočnu stranu teretnog automobila Renault križevačke registarske oznake kojim je u istom smjeru upravljao 35-godišnji vozač, a koji skretao u desno. Vozačici je na mjestu događaja naplaćena novčana kazna. 
 
Jučer, 22. veljače, oko 13.55 sati, u Križevcima na Trgu bana Lackovića 50-godišnji vozač upravljao je pod utjecajem alkohola od 2,74 promila osobnim automobilom Seat sisačke registarske oznake. Uslijed nepropisnog kretanja vozilom je prešao na suprotnu stranu kolnika i sudario se s osobnim automobilom Audi križevačke registarske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljala 36-godišnja vozačica. Vozač koji je izazvao prometnu nesreću je uhićen, smješten u posebnu prostoriju policije do otrježnjenja i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak. 

Pisane vijesti | Promet i vozila