Križevci: U prometnoj nesreći pješakinja teško ozlijeđena

Slika PU_KK/Vijesti/2009/12/policija05.jpg

U ponedjeljak, 18. siječnja, oko 8.20 sati, u Križevcima u Ulici Ivana Zakmardija Dijankovečkog 54 – godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Ford, križevačkih registracijskih oznaka u smjeru raskrižja s Ulicom Mojsija Baltića. 

Foto: Ilustracija

U ponedjeljak, 18. siječnja, oko 8.20 sati, u Križevcima u Ulici Ivana Zakmardija Dijankovečkog 54 – godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Ford, križevačkih registracijskih oznaka u smjeru raskrižja s Ulicom Mojsija Baltića. Uslijed neprilagođene brzine osobni automobil je naletio na 78 – godišnju pješakinju koja je prelazila kolnik na obilježenom pješačkom prijelazu.

U ovoj prometnoj nesreći pješakinja je teško ozlijeđena te je prevezena u Opću bolnicu Koprivnica. Vozač nije bio pod utjecajem alkohola.    

Očevidne radnje na mjestu događaja obavili su policijski službenici Policijske postaje Križevci, a zbog obavljanja očevidnih radnji od 8.50 do 10.20 sati za sav promet bio je zatvoren dio Ulice Ivana Zakmardija Dijankovečkog od raskrižaja s Potočkom ulicom do raskrižja s Ulicom Mojsija Baltića, a promet se odvijao obilazno Ulicom Mojsija Baltića, Svetokriškom i Potočkom ulicom.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanja prometne nesreće protiv 54 – godišnjeg vozača biti će podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru.



Stranica