Križevci: Vlak je uvijek brži

Slika PU_KK/Vijesti/2011/11/VlakJUBrzi.jpg

Foto: Pu koprivničko-križevačka

Kako se na prijelazima ceste preko željezničke pruge bilježe stradavanja sudionika u prometu,  policija i ostale službe poduzimaju  niz mjera kako bi se stradavanja svela na najmanju moguću mjeru.

Djelatnici HŽ Holding-a, u suradnji s gradom Križevcima, učenicima Osnovne škole „Vladimir Nazor“ u Križevcima i Policijskom postajom  Križevci, jučer su proveli preventivnu akciju pod nazivom  “Vlak je uvijek brži“.

Akcija je provedena na način da su djelatnici HŽ Holding-a na prijelazu ceste preko željezničke pruge u Bjelovarskoj ulici u Križevcima, učenicima OŠ „Vladimir Nazor“ održali kraću edukaciju u na temu sigurnog prelaska preko željezničke pruge. Vozačima motornih vozila koji su tom prilikom zaustavljeni u prometu na cesti podijeljen je prigodni promidžbeni materijal te im je skrenuta pozornost na važnost poštivanja prometnih pravila.

Ovu akciju svojom nazočnošću podržao je gradonačelnik Grada Križevaca Branko Hrg, koji se također aktivno uključio u podjelu promidžbenih materijala  uz dobre želje za smanjenje stradavanja u prometu.

Vjerujemo da ovakve akcije doprinose povoljnijem stanju sigurnosti prometa te utječu na svijest vozača po pitanju vlastite i sigurnosti ostalih  sudionika u prometu.
 



Stranica