Križevci: Zabilježene dvije prometne nesreće u kojima su tri osobe ozlijeđene

Slika /ikone/policija natpis4.JPG

U dvije prometne nesreće tri osobe ozlijeđene

Foto: Ilustracija

Na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama u kojima su tri osobe ozlijeđene.   
 
Prometne nesreće s ozlijeđenim osobama
 
U utorak, 31. prosinca, oko 23.50 sati, u Križevcima u Ulici Radnički dol, 19 – godišnji vozač upravljao je prije položenog vozačkog ispita osobnim automobilom Bmw bjelovarske registarske oznake. Uslijed neprilagođene brzine osobni automobil je sletio van kolnika u lijevi putni jarak i bočnom stranom vozila udario u betonski stup. U prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobio je 19 – godišnji putnik. Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu protiv vozača će biti podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.
 
U srijedu, 1. siječnja, oko 0.10 sati u Poljani Križevačkoj 34 – godišnji vozač je upravljao pod utjecajem alkohola od 1,93 promila osobnim automobilom Škoda njemačke registarske oznake u smjeru Cubinca. Uslijed nepropisnog kretanja osobni automobil je udario u prilazni most, hidrant i betonski stup te se na kolniku prevrnuo na bočnu stranu. U ovoj prometnoj nesreći ozlijeđen je vozač i 30 – godišnji putnik. Po zaprimanju liječničke dokumentacije bit će poznata kvalifikacija ozljeda i podnošenje odgovarajućih pismena.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila