Nadopuna informacije: Muškarac pod utjecajem alkohola od 1,41 promil u trgovini narušavao javni red i mir i otuđio bocu alkoholnog pića

Slika /ikone/1policija natpis.jpg

U četvrtak, 20. siječnja, 20-godišnjak je doveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici gdje je kažnjen kaznom zatvora od pet dana te je predan u zatvor u Bjelovaru

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježen je prekršaj narušavanja javnog reda i mira svađom i vikom u Đurđevcu.

Svađa i vika i krađa

Jučer, 19. siječnja, oko 20.15 sati, u Đurđevcu u Ulici kralja Tomislava u trgovini 20-godišnjak je pod utjecajem alkohola od 1,41 promila vikao na djelatnicu trgovine te iz trgovine otuđio bocu alkoholnog pića. 20-godišnjak je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega će biti podnijet optužni prijedlog zbog prekršaja narušavanja javnog reda i mira, dok su oštećenom dostavljeni podaci o počinitelju krađe.   

NADOPUNA: 21. siječnja 2022. godine

U četvrtak, 20. siječnja, 20-godišnjak je doveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici gdje je kažnjen kaznom zatvora od pet dana te je predan u zatvor u Bjelovaru.    
 

Pisane vijesti