Nadopuna informacije: Požar na građevinskom objektu

Slika /ikone/vatrogasni-kombi.jpg

Policijski službenici dostaviti će izvješće nadležnom državnom odvjetništvu

Foto: Ilustracija

Požar na građevinskom objektu

Danas, 2. svibnja u 1,59 sati, zaprimljena je dojava o požaru drvenog objekta u Kalinovcu u kojem su se nalazila dva osobna automobila. Nije bilo ozlijeđenih osoba. Požar su lokalizirali vatrogasci. U prijepodnevnim starima vršit će se očevid.

NADOPUNA INFORMACIJE: 2. svibnja 2022. godine

Danas, 2. svibnja oko 1.40 sati, u Kalinovcu u dvorištu stambene zgrade došlo je do udara groma u metalni stup vrtne ograde koji se nalazi nedaleko drvenog objekta, a uslijed kojeg udara je došlo do zapaljenja drvene konstrukcije objekta te proširenja požara na cijeli drveni objekt, koji je u potpunosti izgorio, a potom i do širenja požara na dva drvena objekta koja su u potpunosti izgorjela kao i razni alat i predmeti u njima. Također, požar se proširio na dva osobna automobila koja su izgorjela. Nadalje, prilikom temperature koja je nastala požarom došlo je do pucanja stakla i deformacije plastične stolarije na vratima i prozorima objekata.

Nije bilo ozlijeđenih osoba, a požar su ugasili vatrogasci JVP-a Đurđevac i DVD-a Kalinovac. Ukupna materijalna šteta po izjavi vlasnika procjenjuje se na oko 95.500 kuna.
Policijski službenici dostaviti će izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.    

 

Pisane vijesti