Nadopuna informacije: Tuča, svađa i vika i omalovažavanje i vrijeđanje policijskih službenika

Slika /ikone/grb na rukavu.jpg

Na Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Koprivnici nad 22-godišnjakom je proveden žurni prekršajni postupak te je kažnjen novčanom kaznom od 700 kuna i kaznom zatvora od sedam dana i predan je u zatvor u Bjelovaru

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena su dva prekršaja narušavanja javnog reda i mira – tuča, svađa i vika i omalovažavanje i vrijeđanje policijskih službenika.

Jučer, 23. ožujka, oko 20.30 sati u ugostiteljskom objektu u Reki u vidno alkoholiziranom stanju 22-godišnjak je vrijeđao službujuću konobaricu, odgurnuo je te oštetio slavinu u prostoru šanka. Potom se udaljio u ugostiteljski objekt u Sokolovcu gdje je zatečen po policijskim službenicima. Prilikom policijskog postupanja osumnjičeni ih je vrijeđao raznim pogrdnim riječima, uhićen je i smješten u posebnu prostoriju policije do otrježnjenja.
Protiv osumnjičenika će biti podnijet optužni prijedlog nadležnom prekršajnom odjelu općinskog suda.       

Nadopuna informacije: 24. ožujka 2022. godine

U četvrtak, 24. ožujka na Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Koprivnici nad 22-godišnjakom je proveden žurni prekršajni postupak te je kažnjen novčanom kaznom od 700 kuna i kaznom zatvora od sedam dana i predan je u zatvor u Bjelovaru.
 

Pisane vijesti