Nadopuna informacije: U prevrtanju traktora smrtno stradala žena

Slika /ikone/traka.policija.jpg

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“ protiv 84-godišnjaka će biti podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu

Foto: Ilustracija

Danas, 26. travnja oko 18.20 sati, u mjestu Šemovci na putu prema vinogradima došlo je do prevrtanja traktora. Na mjestu događaja smrtno je stradala žena, dok je muškarac ozlijeđen.
 
Na mjestu događaja obavlja se očevid.    

NADOPUNA INFORMACIJE: 27. travnja 2022. godine

Jučer, 26. travnja oko 18.20 sati, u mjestu Šemovci 84-godišnji vozač upravljao je za vrijeme kad mu je isteklo važenje vozačke dozvole neregistriranim i neosiguranim traktorom Zetor za koji je bio priključeni traktorski priključak (malčer) i kretao se makadamskim kolnikom u smjeru Ulice Stjepana Radića.

Tom prilikom uslijed neprilagođene brzine kretanja i karakteristikama ceste kotačima traktora je zahvatio lijevu kosu uzvisinu kojom prilikom je došlo do prevrtanja traktora. Na mjestu događaja smrtno je stradala 78-godišnja putnica dok je vozač zadobio teške tjelesne ozljede.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“ protiv 84-godišnjaka će biti podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

 

Priopćenja | Promet i vozila