Nadopuna informacije: U prometnoj nesreći smrtno stradao vozač traktora

Slika /ikone/policija05.jpg

Policijski službenici će dostaviti izvješće nadležnom državnom odvjetništvu

Foto: Ilustracija

Danas, 31. listopada, oko 17.10 sati, zaprimljena je dojava da je na otvorenom djelu državne ceste broj 41 Gotalovo-Gola došlo do prometne nesreće između osobnog automobila i traktora. Vozač traktora je preminuo.
 
Očevidom rukovodi zamjenik Općinskog državnog odvjetništva Koprivnica.
 
Zbog obavljanja očevidnih radnji dionica državne ceste broj 41 je zatvorena te se promet preusmjerava okolnim pravcima.      

Nadopuna informacije:

U nedjelju, 31. listopada, oko 17.05 sati, na otvorenom djelu državne ceste broj 41 Gola-Gotalovo 76-godišnji vozač upravljao je traktorom Zetor koprivničke registarske oznake na kojem je na hidrauličnim polugama na posebno izrađenim nosačima prevozio rolo-balu trave, krećući se u smjeru Gotalova.
Dolaskom u neposrednu blizinu raskrižja s nerazvrstanom makadamskom cestom započeo je skretanje u lijevo s uključenim pokazivačem smjera, u trenutku kada je radnju pretjecanja traktora započeo vozač osobnog automobila VW koprivničke registarske oznake, kojim je upravljao 68-godišnji vozač. Tom prilikom osobni automobil je udario u traktor i rolo-balu, a traktor se prevrnuo na desni bok.
 
U prometnoj nesreći od zadobivenih ozljeda preminuo je vozač traktora, dok je 21-godišnja putnica iz osobnog automobila lakše ozlijeđena. Vozač osobnog automobila nije bio pod utjecajem alkohola.
 
Očevid je obavio zamjenik Općinskog državnog odvjetništva Koprivnica uz stručnu pomoć policijskih službenika. Tijelo je prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Koprivnica radi obavljanja obdukcije.
 
Zbog obavljanja očevida od 17.55 do 20.45 sati, dionica državne ceste bila je zatvorena za promet.
 
Policijski službenici će dostaviti izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

 

Pisane vijesti | Promet i vozila